Hale industriale

Compania noastră este specializată în proiectarea și dezvoltarea de structuri metalice, personalizând halele industriale în funcție de cerințele specifice ale construcției.
Oferim servicii complete de construcție a halelor metalice industriale în orice regiune din România.
hale cu deschideri de mari dimensiuni
hale prefabricate beton
hale standard
hale productie
hale industrie alimentara
hale industrie vinicola

Construim hale industriale de calitate, proiectate pentru îndeplinirea nevoilor din diverse sectoare românești, ce includ:

Producția de mașini și echipamente

Textile

Mobilier

Chimice

Metalurgie

Construcția de utilaje

Linii de producție alimentară

Aveți acces la spații sigure pentru utilaje, aparate, echipamente și tehnologii emergente în domeniul dvs. de activitate.

Colaborarea cu

Seriozitate în producția halelor industriale, verificarea calității și livrarea produsului final la timp. Acestea respectă criterii europene de calitate și siguranță. Cu peste 300.000 de metri pătrați construiți și reabilitați, compania noastră este partenerul dvs. ideal pentru dezvoltarea unor hale industriale premium.

Hale industriale Prima Construct: Construim pentru diverse sectoare industriale

Experiența noastră vastă în construcția de hale industriale pentru depozitare, panificație, producție, tâmplărie din aluminiu, business, producție cu deschideri de mari dimensiuni, logistică și fabricație, ne recomandă ca partenerul ideal pentru proiectul dumneavoastră.

De ce să optați pentru O hală metalică industrială?

Acces la spații sigure și bine amenajat, cu investiții inițiale limitate și timp scurt necesar pentru amplificarea sau extinderea capacităților de producție.

Crearea unei infrastructuri moderne, echipată cu toate facilitățile necesare desfășurării activităților cotidiene, inclusiv acces la apă, energie electrică, telecomunicații, gaz natural, etc.

Controlul asupra aspectelor legate de crearea unui spațiu optim pentru desfășurarea afacerii într-un mediu propice succesului.

Halele industriale realizate de Prima Construct sunt soluția perfectă pentru expansiunea afacerii dvs., oferind structuri solide și sigure, adaptabile și ușor de întreținut.
Acestea au câștigat popularitate în sectorul agrozootehnic, fiind apreciate de fermele agricole pentru flexibilitatea lor, ideală pentru stocarea utilajelor, producție și creșterea animalelor.
De asemenea, firmele de logistică și retail investesc în hale industriale pentru a-și spori capacitățile de livrare și producție.
Potențialul de creștere și aplicabilitate a halelor metalice în România continuă să fie dinamic, răspunzând eficient nevoilor în evoluție ale firmelor din diverse sectoare.
Prima Construct pune la dispoziție servicii profesionale de dezvoltare a halelor metalice cu scop industrial, garantând soluții de top pentru clienții săi.
Prima Construct este un producător de hale industriale cu experiență în România. Halele industriale reprezintă un pilon de creștere a productivității sectorului industrial din țară. Peste 4.000 de fabrici din țară au structuri metalice, iar numărul lor este în creștere. Aceste construcții sunt utile firmelor care au activități dinamice și necesită spații sigure pentru depozitare sau producție. Industria halelor metalice din țara noastră este într-o continuă creștere, cu cereri noi și diverse, adaptate la standardele europene de calitate, sustenabilitate și eficiență energetică. Dacă în primul semestru al anului 2022, stocul modern de spații industriale din România a atins 5,9 milioane de metri pătrați, cu 500.000 de metri pătrați aflați în construcție și 44% din suprafața în construcție deja preînchiriată, în 2024, pragul de 7 milioane de metri pătrați a fost depășit.

Beneficii ale utilizării unei hale industriale:

Eficiență a costului per construcție

Halele metalice industriale sunt adesea mai eficiente din punct de vedere al costurilor comparativ cu alte tipuri de construcții, oferind o soluție economică pentru nevoile de spațiu.

Personalizare premium

O hală metalică oferă flexibilitatea de a fi personalizată în concordanță cu cerințele specifice ale fiecărui client, adaptându-se perfect la nevoile unice ale afacerii sale.

Durabilitate

Materialele de înaltă calitate utilizate în construcția halelor metalice Prima Construct asigură o rezistență remarcabilă la factorii externi nocivi, garantând o durată de viață îndelungată a construcției.

Sustenabilitate și eficiență energetică europeană:

Halele industriale construite din structuri metalice sunt optimizate pentru utilizarea tehnologiilor de economisire a energiei și protecția mediului, reprezentând o alegere sustenabilă și ecologică pentru orice firmă modernă.

Vă invităm să vă alăturați celor peste 200 de clienți mulțumiți de serviciile noastre. Să colaborăm împreună pentru a crea construcții de care să fiți mândri.

Scroll to Top