Profesionalism și dedicație pentru calitate PRIMA CONSTRUCT

Ai nevoie de o oferta personalizata?
contact@primaconstruct.ro

Profesionalism și dedicație pentru calitate: Structuri metalice Bacău

Realizăm construcții civile, hale industriale si agrozootehnice pe structura metalica sau din beton prefabricat

Suntem ce construim

Valorile care ne ghidează în timpul fiecărei lucrări – respect, onestitate, consecvență și muncă în echipă – nu reprezintă doar cuvinte, ci fundația etică a companiei. În fundalul unui prezent în schimbare, un set de valori contribuie semnificativ la rezistența companiei pe piață.

Prin angajament dedicat și profesionalism 100%, Prima Construct rămâne un pilon de stabilitate și încredere în industria construcțiilor metalice din Bacău.

Construim zilnic pe acest fundament, oferindu-le clienților acces la siguranță și calitate. Mai mult decât atât, întreprindem un control riguros al calității și ne asigurăm că respectăm cerințele clienților. În același timp, angajații își desfășoară activitatea în condiții de siguranță.

Cu o expertiză acumulată de-a lungul a peste două decenii, Prima Construct a devenit una dintre cele mai apreciate și respectate companii de structuri metalice din România.

Cu o gamă variată de servicii, printre care și structuri metalice si beton prefabricat, compania asigură acces la profesionalism și dedicație pentru calitate superioară în Bacău. La baza evoluției Prima Construct stă o echipă de profesioniști dedicați muncii, serioși și dornici să ofere cele mai bune rezultate.

Echipa noastră este specializată în proiectarea și execuția de structuri metalice în Bacău pentru orice tip de construcții, inclusiv:

Constructii
Civile
Hale Industriale Bacau
Hale Agricole Bacau
Constructii cu specific feroviar

Construcții civile: cum transformăm spații în oportunități

Prima Construct creează  structuri metalice si beton prefabricat pentru clădiri rezidențiale care rezistă în timp. Casele au nevoie de structuri metalice realizate din materiale de calitate, eficiente din punct de vedere energetic. Clădirile rezidențiale construite de Prima Construct vor deveni cămine confortabile și sigure pentru proprietari.

Structurile metalice reprezintă un testament al calității și durabilității. Mai mult decât atât, noi avem o viziune în ceea ce privește structurile metalice. Ele trebuie să facă construcția rezistentă. Folosim tehnologie modernă pentru a crea structuri metalice si beton prefabricat care să nu dezamăgească.

Clădiri administrative și de interes public:
Fiecare proiect este important pentru noi. Indiferent de dimensiunea clientului, aplicăm același nivel de profesionalism în realizarea lucrărilor. De la școli și spitale municipale sau regionale la instituții guvernamentale, depunem efort considerabil pentru a crea spații de o calitate premium, care nu doar servesc un scop funcțional ci inspiră utilizatorii și vizitatorii.
Construcțiile administrative implică un nivel ridicat de siguranță și eficiență. Atât pentru cei care le folosesc cât și pentru cei care le vizitează, construcțiile administrative ridicate de Prima Construct oferă un anumit tip de experiență: confortabilă, curată și destinată colaborării.

Clădiri comerciale și showroom-uri auto – hale si structuri metalice Simbioză între formă și funcționalitate

Experiența cumpărătorului este importantă într-o clădire comercială și într-un showroom auto, motiv pentru care construim cu deosebită atenție la detalii. Structurile metalice folosite în clădirile comerciale și showroom-uri auto rezistă testului timpului, asigurând siguranța necesară unor spații cu trafic constant.

Construcții industriale: Fabrici, hale industriale, hale logistice, hale de depozitare, hale de fabricație

Eficiența și adaptabilitatea la condiții diferite de lucru reprezintă elemente necesare unor spații industriale performante. Înțelegem aceste nevoi și oferim soluții personalizate pentru toate tipurile de hale metalice: industriale, logistice, de depozitare și de fabricație.

Halele industriale metalice concepute și construite de Prima Construct satisfac cerințele actuale de siguranță, confort și fluiditate în mișcare. Halele industriale sunt concepute cu toate facilitățile necesare desfășurării activității zilnice, inclusiv sisteme moderne de ventilație și iluminat. Utilizăm structuri metalice si beton prefabricat de calitate, adaptate la particularitățile proiectelor. Specialiștii noștri optimizează fiecare spațiu pentru a răspunde la nevoile clienților.

Construcțiile industriale susțin utilaje, aparate grele și fluxuri constante de muncitori și produse. Au nevoie de structuri metalice suficient de puternice pentru a menține un nivel ridicat de siguranță. Fie că vorbim de fabrici, hale de depozitare, instalații auto, de tâmplărie, mecanică sau producție, Prima Construct lucrează cu materiale de calitate, cu accent pe eficiență și flexibilitate.

Structurile metalice proiectate de specialiștii noștri satisfac nevoile de producție și depozitare ale construcției, fără a compromite calitatea sau siguranța. Experiența Prima Construct în domeniul industrial ne permite să oferim soluții personalizate, care să corespundă cu nevoile reale ale clientului.

Fie că doriți să consolidați sau să extindeți afacerea

Compania noastră oferă servicii dedicate eficienței pe termen lung.
Halele metalice proiectate de specialiștii Prima Construct optimizează fiecare centimetru pătrat, pentru asigurarea unui spațiu dedicat muncii fluide.

Construcții agrozootehnice – hale metalice agricole: Sustenabilitate și bunăstare pe termen lung

Agricultura este în continuă evoluție, răspunzând la presiunile externe și interne. Așadar, firmele agricole au nevoie de construcții agrozootehnice sustenabile și rezistente. Construcțiile agrozootehnice trebuie să fie sigure și confortabile pentru animale.

Hale de creștere păsări

Proiectăm și construim hale pentru creșterea păsărilor și bovinelor. Utilizăm structuri metalice de calitate, capabile să susțină traficul animalelor și manevrarea lor pentru obținerea materiei prime. Acest tip de hale reprezintă un segment specializat în industrie, necesitând expertiză despre ventilație, izolare termică și sisteme performante de alimentare cu apă și hrană. Ventilația este importantă pentru sănătatea și productivitatea păsărilor.

Hale de creștere bovine

În aceeași măsură, halele de creștere bovine implică crearea unor spații ample și asigurarea unor condiții optime de trai. Halele necesită suport solid al secțiunilor dedicate animalelor, sisteme de ventilație și curățare. Animalele au nevoie de un mediu sanitar optim pentru a fi performante.

Construim silozuri pentru cereale

Proiectăm și executăm silozuri pentru cereale, care corespund nevoilor reale ale agricultorilor. Fiecare siloz de cereale construit de Prima Construct asigură o depozitare sigură a cerealelor. Recolta este în siguranță și afacerea continuă într-un mod sustenabil.

Construcții cu specific feroviar

De-a lungul celor 21 de ani de când activăm în industria construcțiilor din România, compania noastră a lucrat și cu clienți din sectorul feroviar. Avem experiență în realizarea de construcții cu specific feroviar. Printre acestea se pot număra gări, depouri și alte tipuri de instalații feroviare, care să îndeplinească cele mai înalte standarde de siguranță.

Cu o experiență de peste 20 de ani în constructiile cu structura metalica

Prima Construct vă oferă o gamă completă de servicii, de la proiectare și execuție, până la montaj și service.

Contactează-ne

Fie că aveți nevoie de o companie cu experiență pentru realizarea de construcții civile, industriale sau cu specific feroviar, Prima Construct poate oferi servicii de calitate. Avem expertiza și resursele necesare pentru a transforma viziunea clientului în realitate. Nu dorim să fim doar un constructor, ci un partener în realizarea unor proiecte de viitor în realitate.
Atunci când vine vorba de structuri metalice în Bacău, expertiza, etica de lucru și angajamentul față de calitate ne fac alegerea ideală pentru orice proiect de construcție. Vă invităm să ne descoperiți serviciile și modul de lucru!
Pentru mai multe informații, completează formularul de contact de mai jos.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top