Proiectare şi executare hale metalice la dimensiuni standard

Ai nevoie de o oferta personalizata pentru hale metalice standard ?

De peste 22 de ani asigurăm clienților acces la excelență în proiectarea și executarea halelor metalice la dimensiuni standard și nu numai.

Prima Construct oferă soluții complete, de la proiectarea proiectului halei până la finalizarea la timp a construcției.
Echipele noastre vor trata cu profesionalism și seriozitate fiecare proiect. Construim structuri metalice și beton prefabricat care depășesc așteptările clientului în termeni de calitate, durabilitate și funcționalitate.

Proiectare și executare hale metalice la dimensiuni standard, calitate Prima Construct!

La noi, halele standard reprezintă mai mult decât simple construcții industriale. Ele reprezintă rezultatul final al unui proces meticulos, ce include folosirea unor tehnologii de ultimă generație și materiale de calitate.
Putem fi partenerul dvs. de construcții indiferent de complexitatea proiectului. Pilonii de durabilitate și versatilitate ai unui proiect industrial sunt materialele utilizate. Execuția optimă a unor structuri metalice și beton prefabricat rezultă într-o rezistență superioară la factori externi și utilizare zilnică.
O hală industrială standard este o construcție ce găzduiește activități de producție, depozitare sau procesare. Majoritatea halelor industriale de acest tip sunt construite din structuri metalice (otel) sau beton prefabricat. Fiecare construcție este proiectată pentru a satisface nevoile clientului și specificații precise.
  1. Utilizarea oțelului galvanizat pentru crearea structurilor de rezistență;
  2. Construirea halelor în diferite dimensiuni, în conformitate cu nevoile clienților.
  3. Opțiuni de echipare și finisaj. O hală poate fi personalizată pentru a răspunde identității companiei contractante.
  4. Extinderea halei în funcție de dezvoltarea companiei și creșterea producției.
  5. Economisire de timp și energie. Hala poate fi construită mult mai rapid decât o construcție cu o structură din zidărie. Avantajul de implementare este conferit de combinația dintre structuri metalice și beton prefabricat.

Beneficii hale standard industriale pe structura metalica

Ușor de montat

extins și personalizat: Structurile metalice oferă flexibilitate extraordinară constructorului și beneficiarului. În funcție de nevoile dvs. prezente dar și ulterioare, hala poate fi personalizată cu ușurință.

Rezistență în timp

Prima Construct construiește hale standard care rezistă în timp, datorită structurii metalice și a betonului prefabricat. Acestea sunt mai rezistente la cutremur, coroziune și incendiu.

Costuri reduse de construcție

O hală industrială de dimensiuni standard are costuri de construcție mai scăzute decât cele de tip tradițional. Oțelul este cu 30% mai ieftin decât materialele convenționale de construcție, cu o durată de viață mai mare.

Ușor de întreținut

Hala industrială poate fi întreținută cu ușurință și nu necesită investiții semnificative.

Ce am realizat pana acum?

Prin structură și personal, compania noastră se remarcă prin experiență, flexibilitate și o capacitate crescută de a-ți oferi soluții complete pentru construcții civile și industriale.

Proiecte realizate
0 +
Clienti multumiti
0 +
Profesionisti
0 +
Metri patrati construiti / reabilitati
150000 +

Contactează-ne

Alegeți o firmă de construcții cu peste 22 de ani de experiență și construiți structuri metalice pe care să le prețuiți ani la rând.
Pentru mai multe informații, completează formularul de contact de mai jos.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top