Hale industriale cu deschideri de mari dimensiuni

Vă invităm să vă alăturați celor peste 200 de clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Prima Construct are experiență în construcții de tip hale cu deschideri de mari dimensiuni, specifice unor activități de anvergură.

Echipa noastră transformă viziuni grandioase în realități tangibile, optimizate din punct de vedere energetic și al fluxului de lucru.
Construim mai mult decât viziunea clientului. Creăm fundația succesului industrial pe termen lung, bazat pe calitatea premium a materialului și expertiza echipei de pe șantier. Tratăm fiecare provocare cu seriozitate și adaptăm soluții la particularitățile proiectului în lucru.
Proiectele de construcții de mari dimensiuni necesită un grad ridicat de atenție în gestionarea activităților. Prima Construct întâmpină cu entuziasm acest tip de proiecte, oferind clienților oportunitatea de a dispune la maxim de un spațiu generos, fără obstacole în interior, care să perturbe activitățile zilnice.
Echipa tehnică proiectează hala pentru a respecta nevoile clienților, adaptând prefabricate din beton și structuri metalice. Soluțiile Prima Construct se diferențiază de celelalte existente pe piață prin profesionalismul, expertiza și calitatea deosebită a materialelor utilizate în dezvoltarea proiectelor.

Prima Construct hale industriale cu deschideri interioare de mari dimensiuni

Construcții solide și personalizate pentru satisfacerea cerințelor din industria vinicolă.
Prima Construct construiește hale industriale cu deschideri de mari dimensiuni, în conformitate cu specificul utilizării. Veți avea acces la spații mari, atent proiectate și executate, optime pentru desfășurarea activităților zilnice în completă siguranță.
Garantăm soluții optimizate și durabile, ceea ce înseamnă calitate pe care clientul o prețuiește ani în șir. În același timp, halele beneficiază de tehnologie modernă de izolare și design menit să asigure fluiditate muncitorilor ori de câte ori au treabă. Designul Prima Construct poate crește eficiența operațională cu până la 30%, ceea ce este întâmpinat cu brațele deschise de client.

Avantajele colaborării cu Prima Construct:

Profesionalism dedicat succesului dvs.

Echipa Prima Construct începe fiecare proiect de construcție cu o discuție îndelungată despre obiectivele și nevoile dvs. Vrem să ne asigurăm că viziunea prinde contur așa cum trebuie, fără întârzieri.

Proiectare personalizată a halei industriale

Proiectarea unei hale cu deschideri interioare de mari dimensiuni necesită proiectare atentă, executată de specialiști cu experiență. Expertiza Prima Construct este la dispoziția clientului, proiectând spații interioare adecvate desfășurării unor activități economice cât mai diverse.

Etica de lucru și construcții durabile

Prima Construct are o etică de lucru fundamentată pe seriozitate, profesionalism, eficiență și angajament pentru calitate. Etica ne obligă să livrăm construcții durabile, executate la standarde înalte de calitate.

Management eficient al proiectului

Ne asigurăm că fiecare fază a construcției se desfășoară în parametrii normali. Gestionăm cu eficiență întregul proces de construcție al halei industriale. Vă ținem la curent cu evoluția proiectului.

Prima Construct poate fi partenerul dvs.!

În România, anul 2023 a fost caracterizat de un record pentru piața spațiilor industriale și logistice, cu un stoc aproximativ de 7 milioane de metri pătrați. Investițiile vor continua în următorii ani, ceea ce înseamnă o cerere continuă de hale industriale și spații de mari dimensiuni.
Efervescența pieței românești a determinat investitori străini, care se orientează către zonele din preajma marilor orașe pentru dezvoltarea unor puncte logistice, hale de producție și industriale. Apelați la serviciile unei companii cu peste 22 de ani de experiență în industrie și recunoscută la nivel național pentru calitatea produselor finale.
O hală industrială de asemenea proporții reprezintă soluția arhitecturală optimă pentru găzduirea unor activități economice dinamice. Printre cele mai comune putem menționa producția de produse, depozitarea și distribuția fluidă de bunuri. Fiecare spațiu este proiectat cu atenție pentru a le oferi utilizatorilor flexibilitatea de care au nevoie pentru a organiza echipamente, produse și utilaje.
Pentru a construi și pune în funcțiune o hală industrială de mari dimensiuni, ai nevoie de autorizații din partea autorităților competente. Halele cu o suprafață mai mare de 600 mp necesită o autorizație de securitate la incendiu, conform anexei nr. 1, alin. II, lit. K) din HGR nr. 571, 2016. Alte autorizații pot include certificatul de urbanism, autorizația de construire.

Fiecare firmă are un cadru logistic după care acționează atunci când proiectează o hală industrială cu deschidere de mari dimensiuni. Totuși, unele etape sunt prezente în majoritatea cazurilor:

  1. Formarea unui plan și proiectarea unei hale industriale cu mezanin (efect asupra costului final al proiectului).
  2. Faza de proiectare constructivă ce poate include selectarea terenului, proiectarea halei, crearea căii de acces și alegerea unei soluții de construcție.
  3. Selectarea unei persoane care să se ocupe de proiectare și implementare.
  4. Documentație, autorizații, taxe.
  5. Finalizarea procesului administrativ.
  6. Alegerea și achiziția materialelor de construcție și setarea șantierului de lucru.

Există normative care reglementează deschiderile din halele industriale mari?

Putem menționa podurile rulante pentru o mobilitate suplimentară în hală, cu accent pe respectarea unor standarde înalte de calitate și siguranță.

Ce am realizat pana acum?

Prin structură și personal, compania noastră se remarcă prin experiență, flexibilitate și o capacitate crescută de a-ți oferi soluții complete pentru construcții civile și industriale.

Proiecte realizate
0 +
Clienti multumiti
0 +
Profesionisti
0 +
Metri patrati construiti / reabilitati
150000 +
Pentru mai multe informații, completează formularul de contact de mai jos.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top