Hale metalice pentru industria Vinicola

Ai nevoie de o oferta personalizata ?

Hale metalice pentru industria vinicola

Prima Construct este partenerul tău pentru dezvoltarea unei infrastructuri moderne în industria vinicolă. Putem construi hale de producție vin și crame de vin și spații adiacente de depozitare, menite să-ți optimizeze activitățile zilnice.
Vei avea alături un constructor cu experiență, care înțelege necesitatea integrării unor sisteme moderne de control al temperaturii, umidității și luminii.
În România, vinul este tradiție și artă. Înțelegem importanța dezvoltării unor spații moderne de producție și depozitare vin. Vă putem construi o hală de producție vinuri cu suficient spațiu pentru desfășurarea activităților necesare.

Construim hale de producție vin la standarde europene de calitate!

Prima Construct poate construi hale solide și ușor de personalizat, în funcție de evoluția afacerii dvs. Fiecare hală este echipată cu sisteme și funcții menite să fluidizeze producția și depozitarea de vinuri. De la proiectare, la logistică și implementare, specialiștii noștri se ocupă cu atenție de dezvoltarea proiectului.

Hală cramă producție vinuri: Prima Construct

Avem expertiza necesară pentru construcția de hale metalice pentru producția de vinuri. Vom crea spații optimizate pentru succes. Proiectăm hala metalică pentru a respecta particularitățile capacității de producție vinuri și depozitare a nevoilor dvs. Modelăm ideea în parametrii optimi de funcționare.

De ce ai nevoie de hale de producție vin de la noi?

Construcții solide și personalizate pentru satisfacerea cerințelor din industria vinicolă.
Hale de producție vinuri echipate cu toate facilitățile obligatorii desfășurării activităților zilnice. Halele vor fi dotate cu sisteme de climatizare, izolație și ventilație pentru stabilirea condițiilor optime de producție și depozitare a vinului produs.
Halele vor fi construite rapid și cu structuri metalice de calitate superioară. Putem acomoda spații de birouri, magazin sau showroom pentru expunerea și vânzarea vinurilor.
Ai ajuns la Prima Construct deoarece vrei crame de vin capabile să sporească performanța firmei. În condiții optime de producție, vei avea șanse mai mari de obținere a unor vinuri de calitate, potrivite consumului intern și extern.
Marile crame de vinuri din țară au nevoie de hale de calitate, izolate corespunzător și integrate în locul de producție. Crama să fie autohtonă și eficientă. Prima Construct ascultă nevoile clientului și le satisface prin oferirea de servicii ireproșabile.

De ce să alegi o hală pe structură metalică?

Spațiu optimizat pentru producția de vinuri. Utilizați eficient pământul pentru crearea unui loc destinat producției de vinuri după recoltă. Controlați fiecare etapă a producției într-o singură locație, ceea ce reduce costurile de transport sau consumul de energie electrică.
Hale echipate cu sisteme de control al temperaturii, ceea ce înseamnă o ajustare optimă a procesului de fermentație și a depozitării ulterioare a vinului produs.
Spații curate, sigure și igienizate. O hală cramă producție vinuri marcă Prima Construct va reuni spații cu risc redus de contaminare sau accidente de lucru.
Flexibilitate în personalizarea halei metalice. Aceasta poate fi personalizată pentru a satisface nevoile producătorului de vinuri și a planurilor de dezvoltare.
Intrați în comunitatea clienților din industria vinicolă mulțumiți că ați lucrat cu noi pentru dezvoltarea halelor de producție și depozitare. Vă garantăm un parteneriat bazat pe transparență, inovație și profesionalism. Vă construim hala și viitorul în lumea vinului românesc.

România este una dintre cele mai importante țări producătoare de vinuri din Europa, cu o istorie îndelungată, ce datează de pe vremea dacilor. Industria vinicolă a trecut printr-o transformare cu impact asupra producției și calității vinurilor produse. Țara noastră este al 12-lea producător de vinuri din lume, cu o producție anuală de peste 500 de milioane de litri.

România are în jur de 192.000 de hectare dedicate producției de vin, dar se poate observa un trend de restrângere a suprafețelor. Cu peste 473 de crame autorizate, producția de vin crește atât în calitate, cât și în cantitate. Soiurile autohtone au crescut în popularitate, atrăgând atenția producătorilor români.

În 2023, soiurile autohtone de vin au fost preferate de români. Cel mai cultivat soi autohton este Feteasca Regală, cu 12.083 de hectare, Feteasca Albă cu 11.931 de hectare, Feteasca Neagră la 3.384 de hectare, Busuioacă de Bohotin 912 hectare și Negru de Drăgășani 68 de hectare (cultivat în zona Olteniei).

În ceea ce privește soiurile internaționale, la nivel național există 2.077 de hectare cu soiul Chardonnay cultivat, urmat de soiul Aligoté, Merlot, Pinot Gris, Riesling Italian și Sauvignon Blanc. Producătorii români exportă în jur de 20% din producție, în Germania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. România importă vinuri din Franța, Italia și Spania (10% din producția sa, la o estimare de 30 de milioane de euro).

Producătorii români investesc în modernizarea echipamentelor și utilajelor de producție, recoltare și depozitare. Ei dezvoltă hale de producție vin la standarde europene, pentru a crea vinuri de cea mai bună calitate.

Ce am realizat pana acum?

Prin structură și personal, compania noastră se remarcă prin experiență, flexibilitate și o capacitate crescută de a-ți oferi soluții complete pentru construcții civile și industriale.

Proiecte realizate
0 +
Clienti multumiti
0 +
Profesionisti
0 +
Metri patrati construiti / reabilitati
150000 +
Pentru mai multe informații, completează formularul de contact de mai jos.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top