20 PRIMA

Valori

Valori

VALORILE DUPĂ CARE NE GHIDĂM ÎN ACTIVITATEA DE ZI CU ZI NE AJUTĂ SĂ ȚINEM PASUL CU CERINȚELE PIEȚEI ȘI SĂ NE ADAPTĂM LA NOILE EXIGENȚE.

Este esențial să funcționăm în conformitate cu principiile noastre etice.

Pentru a realiza acest lucru, o serie  de valori de bază ne ghidează comportamentul
în toate aspectele activității noastre de afaceri în România.

Calitate

Scopul nostru este să fim cei mai buni și să ne îmbunătățim continuu. Acest lucru se realizează prin respect, onestitate, consecvență, muncă în echipă și sisteme de control al calității. Ne concentrăm pe executarea la cele mai înalte standarde pentru clienții și comunitățile noastre dedicând toată atenția noastră pentru fiecare sarcină pe care o îndeplinim.

Transparență

Acțiunile noastre trebuie să se potrivească cu cuvintele noastre. În fiecare zi, să ne străduim să ne câștigăm reputația, mai degrabă decât să o gestionăm pur și simplu. În acest scop, trebuie să operăm într-o manieră în care integritatea și valorile noastre să nu poată fi puse la îndoială – adică trebuie să fim autentici.

Siguranță

Siguranța angajaților noștri și a părților implicate este responsabilitatea tuturor. Planificăm siguranța în fiecare aspect al activității noastre străduindu-ne pentru zero incidente.

Integritate

Conduita noastră în afaceri va include cel mai înalt nivel de onestitate, etică și corectitudine morală. Nu vom compromite angajații, clienții sau compania noastră.

Respect

Respectul este regula de bază care ghidează fiecare angajat în toate acțiunile sale: respectul față de sine și respectul față de ceilalți angajați, față de clienți, mediu, corectitudine și etică în sensul cel mai larg.

Lucru în echipă

Cultura noastră de lucru în echipă ne permite să lucrăm împreună în cadrul companiei și cu clienții noștri pentru a oferi soluții mai bune și pentru a ne îndeplini în mod colectiv obiectivele.

Scroll to top